Page 1 of 1

QEMS2 Appears to be down

Posted: Sun Aug 11, 2019 7:35 pm
by biofanat
I'm a high schooler who is interested in using QEMS2 as a method of possibly writing small housewrite packets. However, after I created an account on QEMS2, it redirected me to verify my account, and when I attempted to connect to the "accounts" page, it doesn't appear to work and the domain cannot be found. Does Jerry or anyone else possibly know what is going on here? Any help will be appreciated

Re: QEMS2 Appears to be down

Posted: Sun Aug 11, 2019 10:10 pm
by Stained Diviner
It's currently up. I don't know much about it, so there isn't much more I can tell you. I don't know whether or not it was down earlier today.

Re: QEMS2 Appears to be down

Posted: Sun Aug 11, 2019 10:19 pm
by biofanat
The website is working successfully but unfortunately when I go to "verify my account" it says that that link doesn't work

Re: QEMS2 Appears to be down

Posted: Sun Aug 11, 2019 10:20 pm
by Ciorwrong
biofanat wrote:
Sun Aug 11, 2019 7:35 pm
I'm a high schooler who is interested in using QEMS2 as a method of possibly writing small housewrite packets. However, after I created an account on QEMS2, it redirected me to verify my account, and when I attempted to connect to the "accounts" page, it doesn't appear to work and the domain cannot be found. Does Jerry or anyone else possibly know what is going on here? Any help will be appreciated
In the verification email, there is a "/" missing between the ".net" and the word "account." Adding this missing slash in the link should allow you to access QEMS. I was just able to upload a question so I don't think it's down.

Re: QEMS2 Appears to be down

Posted: Sun Aug 11, 2019 10:25 pm
by biofanat
Oh that appears to be the problem. Thank you so much!

Re: QEMS2 Appears to be down

Posted: Sun Aug 11, 2019 10:57 pm
by DavidB256
I too once tried to make a qems2 account, but the email verification link never worked for me. I had my verification message resent upon seeing this post, but the link still took me to a Chrome error page saying: "This site can't be reached." And yes, there is a "/" between ".net" and "accounts" in the url I'm using. Does anyone have any help/ideas?

Edit: It worked when I changed "http" to "https" in the verification link.

Re: QEMS2 Appears to be down

Posted: Mon Aug 12, 2019 11:10 am
by Mike Bentley
Yeah sorry, this has been a long-standing issue that I need to fix. If you can't get it working e-mail me and I can manually fix it.